De sleutelkoning van Assen en omgeving

Of het nu gaat om sleutels voor uw huis, uw bedrijf, kluizen, geldkisten, scooter of misschien nog bijvoorbeeld uw caravan, wij kunnen u helpen.

Zoals onze naam al aangeeft, zijn ‘sleutels’ een specialiteit van ons. We hebben vele duizenden sleutels op voorraad verdeeld honderden soorten en profielen. Wij kunnen voor u iedere sleutel dupliceren of maken.

Sleutels met een certificaat

Steeds meer huizen en bedrijfspanden zijn uitgerust met cylinders en sleutels die veel veiligheid bieden en voorzien zijn van een certificaat.
Uitsluitend op vertoon van het bijbehorende sleutelcertificaat zijn deze sleutels leverbaar.
Soms is het mogelijk om bij verlies van een certificaat een vervangende aan te vragen. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Auto- en Motorsleutels (transpondersleutels)

Autosleutels zijn sinds de jaren 90 voorzien van een geïntegreerde startonderbreker. Dat is een kleine chip (transponder) in het sleuteloog die wordt uitgelezen op het moment dat u de auto tracht te starten. Als de chip juist is kunt u wegrijden, zo niet, dan zal de auto ofwel direct afslaan, of gewoonweg niet starten.

Wij kunnen voor vele merken en modellen deze sleutels naleveren. Komt u gerust langs, of bel ons voor verdere informatie.

Wij bieden als sleutelspecialist vele soorten sleutels leveren. Kluissleutels, ouderwetse pompsleutels, dubbelbaardklavier sleutels, scharniersleutels…noem het maar op, wij maken ze allemaal.

Heeft u een sleutel nodig, voor welke toepassing dan ook? Wij willen u graag helpen.
Kom langs bij De Koning, Groningerstraat 6 Assen of bel 0592 316 130

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *